Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Sol semester ???

Posted by eckervad på 2009/06/26

I år har något konstigt skett..det regnar inte på min semester !!! Underbart.

Idag började min dag tidigt med ett Mtb pass klockan 06,15. Jag körde till Axamo och sedan ner till jobbet för att hämta upp ett par supersnabba (hoppas jag) rullskidor. Tejpade fast dom på styret och var hemma igen strax efter 08.00 ..tänk vad man hinner med om man vill. Iväg igen och köpte lite frukost till alla mina tjejer.

Clara och Sanna har haft kompisar här hela dagen och vågorna gick höga på Vättern så de hade kul i vattnet. Fattar inte hur länge barn kan vara i utan att frysa ihjäl ?? måste tillkomma något när man blir äldre eller så tänker man väl för mycket. Lagade mat åt ett kompani men jag åt mer än alla 6 tjejer ihop tror jag haha. Blev så trött att jag behövde sova middag och då satte de ägg klockan… 15 min fick jag sedan var det dags att bada igen. Får väl skylla mig själv men jag tycker det är så kul när barnen blir glada över att man ställer upp. Superfarsan ni vet 😉

Så var det återigen dags att ta på träningskläderna och polare Per dök upp och stavgång i slalombacken stod på programmet. Roligt att springa men visst suger det att vandra 10 ggr upp o ner för en backe men det har PT Linus sagt och då gör jag det. Härligt jag gillar att träna med Per. Skönt framförallt att känna att det finns fler tokar än jag.

Blev irreterad trodde all den här texten försvann igår kväll….orkade inte skriva om men idag hittade jag den i utkastet.. Bra va..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: