Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Riktigt nöjd…

Posted by eckervad på 2009/07/27

Jag var inte riktigt nöjd med träningen förra veckan eftersom känslan inte riktigt stämde. Så idag när jag sprang iväg bestämde jag mig för att ge max på mina pass den här veckan. Planen var att springa 90 min idag och efter en lite trevande inledning stämde löpning bra och efter en halvmil kom jag in i ett gott flow. Spran över Målskog och ner till Bankeryds kyrka och runt Ebbarp och hem. Det blev exakt 15 km och tiden blev 1.27. Riktigt bra för att vara mig.

Gjorde idag ett enkelt test i Sportjohans butik. Det var ett så kallat Body Composition Analyser. Det ska tala om hur mycket fett och muskler jag har. Jag har ingen aning om hur vetenskapligt det här är men jag fick iallafall följande resultat.

Vikt 79  Fett % 14,6 eller 11.5 kg. Man skulle ligga mellan 8-20 % och fett massan mellan 5,9-16.9 kg. Med andra ord ligger jag i mitten av skalan.  Jag fick sedan uträknat på armarna och benen samt bålen. Vad gäller muskel massan förstår jag inte utskriften men det måste vara massa muskler 😉  Jag ska för skoj skull göra samma test vid nyår och se om det ändrats något.

Det var min måndagskväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: