Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Riktigt rolig träning med Oskar Svärd.

Posted by eckervad på 2009/08/08

Fredagens intervallpass blev riktigt roligt. Jag åkte hem till Linus vid halv nio och vi kollade lite på hur träningen fungerat och upplägget. Vi kom fram till att ändra lite i programmet så from måndag kommer jag få ett nytt träningsprogram. Inga tidsskillnader i mängd dock mer rullskidor.

Iallafall så kom Emil och Oskar Svärd vid halv tio och vi tog sats mot Huskvarna. Kändes riktigt bra i armar o ben och man kunde ju lätt se vilken fart Oskar fick ut av sin stakning. Tanken var att köra Kleva 3 ggr så vi mötte upp Linus vid Posten längst ner i backen. Sedan var det bara av med tröja i solhettan och upp i backen. Jag blev avhängd direkt och i motlutet innan Strutsabacken kändes det grymt jobbigt. Jag har aldrig förr kört rullisar i en så brant backe. Meningen var att man skulle upp så långt det gick innan Linus kom med bilen. Jag blev upphämtad och det sög i benen.

Andra gången gick det faktiskt bättre även om jag måste tänka på att höja blicken hela tiden och min balans är undermålig en katastrof helt enkelt. Tredje gången körde jag ända till toppen och det tog 11,29 vilket innebar att jag fick stryk av Oskar med 4 min. Jag blev trött det gjorde ont men det var riktigt kul.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: