Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Hallby krossat av Bankeryd.

Posted by eckervad på 2009/09/21

Vilken bra helg det blev !! Efter Hallbyjoggen var det hem och fixa i trädgården och bara invänta den bokade middagen på Åtta glas i stan. Malin och jag åt gott innan det var dags för bio och Flickan som lekte med elden. En riktigt bra film skulle det visa sig även om den inte riktigt levde upp till mina högt ställda förväntningar. Coolast är iallfall Lisbeth Selander. Det höll faktiskt på att inte bli bio eftersom jag lyckades med att slänga den ena biobiljetten istället för att slänga kvittot. Stoppade väl upp sådär 300 personer innan jag övertygade personalen om att det stod 2 biljetter på kvittot och vi kunde gå in i biosalongen.

Satte klockan tidigt och klockan 8.00 rullade jag iväg på rullisarna för ett 2,5 timmar långt rullskidpass. Det var helt öde ute och det var lite småkallt men friskt. Jag rullade ner till stan och följde Vättern till Huskvarna för att sedan vända hem över Ekhagen och ner mot A6. Det kändes bra hela vägen och väl hemma visade det sig att rundan blev 38 km.

Middag och mer trädgårdsarbete i det vackra vädret och mental uppladdning inför Claras sista fotbollsmatch för säsongen. Hade lovat att inte ha på mig min Hallby jacka eftersom det var dom som de mötte. Clara och hela laget spelade bättre än jag sett någongång innan och 1-1 vid halvlek lovade gott. Bsk startade andra i strålande tempo och spelade boll som stora tjejer och sköt snabbt in 4 mål och kunde sen bara bevaka ledningen fram till slutsignalen.

Bra jobbat alla tjejer i BSK F 99.

Lisbeth Selander

Lisbeth Selander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: