Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Slitna ben !!

Posted by eckervad på 2009/09/21

Ikväll sprang jag ett löppass på 17 km och det kändes bra,segt,bra,segt hela vägen och nu när jag sitter här i soffan så känns benen blytunga. Imorgon har jag tänkt springa intervaller på mossen men just nu står jag i kvalet mellan vila eller träning. Just vid de här tillfällena är det svårt att veta vad som är rätt. Jag får avvakta till morgondagen men det lutar åt att blåsa ur kroppen till max imorgon och vila de stackars benen på onsdag. Jag sprang förövrigt på Ok Gränsen i Habo och deras 5,5 km slinga med mördarbacken som var ritigt tung idag.

Ok Gränsen

3 svar to “Slitna ben !!”

 1. Peter said

  Tjena, hur ser planerna för närmaste veckorna ut? Någon chans att vi får besök på Södertäljeloppet på rullskidor den 3e oktober? Kommer nog vara ett gäng åkare som siktar på mellan 5:30 och 6:30 på Vasan så blir bra sparring för dig.

  • eckervad said

   Hej Peter. Roligt att få en förfrågan om man kommer till Södertäljeloppet men tyvärr kommer jag inte åka det loppet. Läste om det på nätet och det verkar riktigt trevligt med en varvbana. Jag kommer åka Lindenarullen på söndagen så jag har ingen möjlighet att dubblera. Mvh Martin

   • Peter said

    Förstår att det är lite väl tufft med lopp 2 dagar irad. Framförallt med så långt avstånd mellan tävlingarna. Lycka till på loppet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: