Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Summering av helgen.

Posted by eckervad på 2009/09/27

Aldrig förr har jag varit så dålig att uppdatera min kära blogg men men så blev det i helgen. Nu är det iallafall söndag kväll och klockan har passerat 23.00 och Erik på skidsport har precis fått manuset till Vasaloppsbloggen. Det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig i helgen med träningen. Startade i lördags morse i ottan med ett löppass som faktiskt gick ganska bra och jag lyckades komma ner på fina tider sista 2-3 kilometrarna. Sedan blev det skjutsa flickorna till stan fixa med huset kolla Emma Johansson på Vm i cykel bla bla bla och plötsligt var det dags att laga mat osv så det sket sig med ett pass till.

 Idag söndag vaknade jag seg och snöt mig hela morgonen och var allmänt seg. Inte alls på hugget vad gäller allt egentligen men sådana dagar kan även jag ha.  Blev ett par timmar tillsammans med Roberto V och Anders A och vad säger man en blixtrande avslutning på herrarnas VM lopp och jag var så glad att Vinokorov inte lyckades och ledsen att inte Cancellara kunde få en medalj.

Nu är jag pigg igen och visst är det kul att gå till jobbet imorgon igen efter en helg hmm nja hade nog hellre tagit en äventyrs resa och fått uppleva något häftigt istället.

Måste iallafall nämna kompis Pär som slet sig igenom Lindingöloppet i lördags med ömmande knä och gjorde det riktigt. Han kommer komma tillbaka Älgen från Ebbarp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: