Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Det luktade guld lång väg…

Posted by eckervad på 2010/02/16

Vilken dag igår och det är bara att lyfta på mössan och gratulera Charlotte Kalla till OS Guldet och de andra tjejerna för fina prestationer. Så häftigt med guldet igår och det luktade guld redan innan loppet igår.

Marcus Hellner var grym igår och det mäste kännas bittert att missa med så lite samtidigt som han aldrig kommer kunna tänka -Jag kunde nog kört lite fortare på slutet. Killen var ju helt väck och helt slut.

Vårt kära grannland gick det inte så bra för och det är spännande läsning på www.dagbladet.no där man analyserar Petter N rätt hårt och han ska visst haft såååå dåliga skidor. Läser man sedan kommentarer från norrmän kan man genomsyra en lite besk ton mot Petter som man tycker är lite stor i käften.

Själv körde jag skidor och det gick bra med tanke på det tempot jag höll men som sagt jag är ordinerad lugt tempo av naprapaten. Clara älskade skidskolan igår och hon får köra på onsdag också medan jag packar allt inför min VM resa som börjar snart.

Helt otroligt vad många som hittat till min blogg genom att söka efter OS kollektionen på nätet. Jag skrev lite om den för ett par veckor sedan och var lite missnöjd. Nu när OS startat tycker jag alla är riktigt snygga även om jag fortfarande tycker det är fel att vi har Kinesiska kläder. Skönt att se att skidåkarnas kläder fortfarande kommer från Craft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: