Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Kan bli bra riktigt bra.

Posted by eckervad på 2010/03/16

Nu börjar det hända lite saker gällande min coaching. Igår hade jag ett mycket roligt möte som förhoppningsvis kan leda till något bra. Det gäller att spänna bågen så man har kontroll över läget och just nu känns det bra. Jag kommer återkomma i den här frågan så fort vi vet mer. Sammantaget blir det mycket jobb och lite stålar men någonstans måste man börja.

Mer info om teamet kommer..

Annonser

2 svar to “Kan bli bra riktigt bra.”

  1. Per A said

    Hoppas ryggen blir bra så ses vi på rullskidorna runt Rocksjön, tror du har kört om mig nån gång. Snö i all ära men rullskidor bland vitsippor och tussilago är inte helt fel heller. Kul att läsa din blogg, eftersom du satsar även på rullisarna vilket ju inte är så vanligt.
    I november ska första etappen på cykelbanan mellan axamo och bottnaryd (till olsbovägen) stå klar så på sikt blir det bättre träningsförhållanden här i stan.

  2. eckervad said

    Jag längtar verkligen till man kan ta fram mina rullskidor och glida förbi Vätterstranden. Min förhoppning är att kunna köra många rullskidtävlingar under året men jag får vänta och se vad läkaren kommer hitta för fel i min rygg. Vägen mot Bottnaryd kommer bli kanoners att köra på. Vi ses i vår.. Martin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: