Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Regn..

Posted by eckervad på 2010/03/27

Vaknade tidigt i morse och kunde konstatera att det regnade ute och var riktigt skitväder.Jag har planerat att köra ett MTB pass idag men vi får se om det blir spinning istället. Min träning det sista har varit väldigt sporadiskt men jag körde i torsdags iallafall. Att träningen är på den nivån just nu beror på mycket men framförallt på ryggen som inte känns bättre och det faktum att jag inte riktigt har något träningsmål just nu.

All min energi går istället till Teamet och under nästa vecka kommer allt förhoppningsvis på plats. Måndag har jag och Emil planerat att slutföra massa saker innan tisdagens möte med skidåkarna. Jag väljer att inte skriva namnen innan allt är klart. Inte för att det är egentligen är hemligt utan för att det känns bättre att ha pratat med grabbarna först.

Vad gäller mångkampen så vet jag inte riktigt statusen på intresset men det är långt kvar till anmälningsdatumet går ut. Jag hoppas det blir många och alla som läser det här TVEKA INTE det kommer bli bra jag lovar.

Nu ska jag koka kaffe och måla skyltar i garaget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: