Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Tävlingspremiär i strålande solsken.

Posted by eckervad på 2010/04/25

Idag var det dags för tävlingspremiär för två av medlemmarna i Ski Team Syd. Jag var på plats och tittade när Emil Ekman körde Landsjön runt och det blev ett spännande slut. Emil startade bra men hade inte en chans att hänga Tobias Westman när han maxade allt i starten. Emil  hamnade  bakom en kille vid namn Linus Larsson de sista kilometrarna och det var helt omöjligt att köra om på den smala gångvägen. Emil satsade allt och körde ut på landsvägen som gick parallellt med gångbanan  som ett sista försök men klarade inte helt att spurta ifatt och missade andraplatsen med ett halvt hjul. Bra kört iallafall av Emil.

David Siebers sprang Terräng SM i Borås i stehård konkurrans av löpspecialisterna. David var halvnöjd efter loppet men samtidigt glad över att en strulande mage inte gjorde sig tillkänna under loppet. David hade som mål att ha 3,30 per kilometer och nådde inte riktigt dit idag. Mycket bra jobbat iallafall.

Glädjande nog spelade också min Clara seriepremiär i fotboll idag. Bankeryds sportklubb flickor 99 krossade Råslätt med 11-1. Härligt tjejer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: