Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Vilken dag det blev igår!!

Posted by eckervad på 2010/06/20

Full fart är  två bra ord för igår.

Tidig uppstigning och lite service åt en cyklist som Linus känner var verkligen en bra start på dagen. Kaffe som vanligt med en citronmuffins är aldrig fel. Clara visade återigen att hon är grym på att heja och hjälpa fram cyklister,skidåkare och ibland en trött pappa.. Gött min lilla flicka.

Klockan 10.00 var det dags att fylla flaskor åt Team Bitwise som startade i elitgrupperna i Vätternrundan. Depån var förlagd i Domsand och med hjälpa av Malin, Anna, Henrik och en rad ytterligare trevliga och för mig nya bekantskaper som verkligen var super trevliga och jag hoppas jag träffar på er igen. Ni som cyklade skall veta med vilken energi och glädje era supportrar känner för er cykling. Kanske en lättnad att det äntligen var dags så ni är hemma någongång och slutar tjata om tider, draghjälp, misslyckade träningspass och dålig form. Jag känner ju bara ett fåtal i Bitwise men Per och Sören har ju sett till att det kommer fyllas på i de yngre leden inom kort.

Jag tog lite bilder och jag hoppas ni fick den service ni tänkt er och att många av er klarade målet är ju helt underbart. 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag fick med mig en nummerlapp hem från depån som en cyklist tappade och det var lite roligt när jag kollade upp vem det var. En av Sveriges bästa cyklister genom tiderna visade det sig vara… Jag har Sven-Åke Nilssons nummerlapp haha..

Igår gick även en tävling i rullskidor som heter Varbergs 12 timmars. Man kör på Falkenbergs motorbana så många varv man hinner i lag upp till sex deltagare och det finns även soloklasser. Jag vill buga mig och lyfta på hatten för en mycket trevlig kille jag lärt känna. Magnus Aasa som är helt otrolig. Han vann soloklassen i rullskidor och lyckades helt otroligt köra 25,9 mil !!!!! under dessa tolv timmarna och med andra ord inte långt ifrån en Vätternrunda!!!

Jag får passa på att göra lite reklam för www.skiteamsyd.se som jag driver och när nu Vätternrundan är över hoppas jag att ni åker skidor också. Boka redan in helgen den 9/10 oktober då vi kommer arrangera ett träningsläger med teamets åkare och tränare Linus Davidsson tränare på Sanda skidlinje och Islands Landslag. All info kommer komma på vår hemsida.

Martin

2 svar to “Vilken dag det blev igår!!”

  1. Sören said

    Hej Martin,

    Vilken klass! Det var verkligen en proffsig depå, trodde först inte den var till oss 😉 men så cyklade jag förbi nr. 11 och där stod mitt namn. Var fint ni/du hade gjort det för os. Tusen tack Martin.
    //Sören

  2. Kelly said

    Tusen tack Martin, Malin, Anna, Henrik, Daniel, Per och alla andra som hjälpte till! Det var bästa depån vi har någonsin haft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: