Eckervad's Blogg Inget är Omöjligt

Ski Team syd

Det blev en bra dag igår.

Posted by eckervad på 2011/07/27

Det var en riktigt bra dag igår som startade med 90 minuter MTB klockan halv åtta. Jag har sport i huvudet stora delar av dagen när jag går och dagdrömmer men det har blivit alldeles för lite aktiv träning för mig på sista tiden. Problemet är ett det saknas ett mål i min egna träning och att jag lever mig in så mycket i utvecklingen av killarna i Teamet. Ska bli ändring på det nu!! Avslutade iallafall med ett dopp i underbara Vättern.

Klockan 10,00 kom Emil och han körde ett grymt intervallpass som jag var med och coachade. Tror inte det finns något roligare än att få vara med under dessa träningspass hängandes ut genom bilrutan och nästan skrika sig hes och när man efter passet får positiv feedback på att det hjälpte när de sista krafterna skulle ut ur kroppen gör att man redan längtar till nästa tillfälle.

Sedan blev det fika på Lindströms och avslutades med fiske där Malin drog upp en gädda på 2,5 kilo och man kan säga att jag nästan fick en likadan men linan gick av när min fisk skulle upp på land. Somnade gott…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: